PANEL KLIENTA
utwórz nowe konto
zaloguj się
aktualności
o Wydawnictwie
Kodeks etyki wydawniczej
Co robimy?
RODO
punkty sprzedaży
dla Autorów
czasopisma
kontakt
strona główna SGGW
znajdź
wyszukiwanie zaawansowane
Koszyk jest pusty, zapraszamy na zakupy w księgarni internetowej.
pzejdź do koszyka
Aby korzystać ze schowka,
musisz się
zalogować
.
pzejdź do schowka
ARCHITEKTURA KRAJOBRAZU I INŻYNIERIA ŚRODOWISKA
NAUKI BIOLOGICZNE
NAUKI CHEMICZNE
NAUKI EKONOMICZNE
NAUKI FIZYCZNE
NAUKI HUMANISTYCZNE
NAUKI LEŚNE
NAUKI MATEMATYCZNE
NAUKI O ŻYWIENIU
NAUKI ROLNICZE
NAUKI TECHNICZNE
NAUKI WETERYNARYJNE
OGÓLNE
INDEKS
TYTUŁÓW
Pokaż tytuły na literę
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
INDEKS
AUTORÓW
Pokaż autorów na literę
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
katalog do druku do pobrania
WYDAWNICTWO » WYDAWNICTWO SGGW
Sortuj według:
tytułu
,
ceny
Wyniki 141 - 150 spośród 192
Rolnictwo na terenach cennych przyrodniczo
ISBN: 978-83-8237-198-7
,
stron: 202
,
wersja elektroniczna
cena
40,00
zł
ZAPYTAJ O DOSTĘPNOŚĆ
Higiena produkcji żywności
ISBN: 978-83-7583-794-0
,
stron: 346
,
oprawa miękka
cena
40,00
zł
do koszyka
Model oceny akademickich repozytoriów instytucjonalnych w Polsce w kontekście otwartej nauki
ISBN: 978-83-8237-158-1
,
stron: 282
,
oprawa miękka
cena
40,00
zł
do koszyka
Problemy rozwoju turystyki edukacyjno-kulturowej w Polsce i na świecie. Tom IX
ISBN: 978-83-7244-871-2
,
oprawa miękka
cena
40,00
zł
do koszyka
Projektowanie krajobrazu miasta. Część I
Królikowski Jeremi T.
(red.),
Rybak-Niedziółka Kinga
(red.),
Rykała Ewa A.
(red.)
ISBN: 978-83-7583-742-1
,
stron: 272
,
oprawa miękka
cena
40,00
zł
do koszyka
Prognozowanie w agrobiznesie. Teoria i przykłady zastosowania
ISBN: 978-83-7583-391-1
,
oprawa miękka
cena
40,00
zł
do koszyka
Słownik terminologiczny biotechnologii żywności i rolnictwa
ISBN: 978-83-7583-230-3
cena
40,00
zł
do koszyka
Ochrona drewna - surowca i materiału wyd. III
ISBN: 978-83-8237-078-2
,
stron: 394
,
oprawa miękka
cena
40,00
zł
do koszyka
Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia roślinnego
ISBN: 978-83-7583-576-2
,
stron: 348
,
oprawa miękka
cena
40,00
zł
do koszyka
Zastosowanie wybranych drobnoustrojów w biotechnologii żywności
ISBN: 978-83-7583-420-8
,
oprawa miękka
cena
40,00
zł
do koszyka
«
1
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
»
NEWSLETTER
Aby otrzymywać informacje o nowościach i promocjach Wydawnictwa, wpisz się na listę:
>
JAK KUPOWAĆ
Jak złożyć zamówienie
Regulamin zakupów
Płatność i przesyłka
WYDAWNICTWO
SZKOŁY GŁÓWNEJ GOSPODARSTWA WIEJSKIEGO
W WARSZAWIE
ul. Nowoursynowska 161
02-787 Warszawa
(budynek nr 48 - Biblioteka Główna SGGW)
e-mail:
wydawnictwo@sggw.edu.pl
więcej »
opracowanie:
Prekursor