PANEL KLIENTA
utwórz nowe konto
zaloguj się
aktualności
o Wydawnictwie
Kodeks etyki wydawniczej
Co robimy?
RODO
punkty sprzedaży
dla Autorów
czasopisma
kontakt
strona główna SGGW
znajdź
wyszukiwanie zaawansowane
Koszyk jest pusty, zapraszamy na zakupy w księgarni internetowej.
pzejdź do koszyka
Aby korzystać ze schowka,
musisz się
zalogować
.
pzejdź do schowka
NAUKI BIOLOGICZNE
NAUKI CHEMICZNE
NAUKI EKONOMICZNE
NAUKI FIZYCZNE
NAUKI HUMANISTYCZNE
NAUKI LEŚNE
NAUKI MATEMATYCZNE
NAUKI ROLNICZE
NAUKI TECHNICZNE
NAUKI WETERYNARYJNE
OGÓLNE
INDEKS
TYTUŁÓW
Pokaż tytuły na literę
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
INDEKS
AUTORÓW
Pokaż autorów na literę
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
katalog do druku do pobrania
Jakość jako determinanta budowania pozycji konkurencyjnej na rynku produktów żywnościowych
aktualnie niedostępna
ZAPYTAJ O DOSTĘPNOŚĆ
cena:
25,00 zł
sprawdź koszty przesyłki
jeśli planujesz zakup tego produktu w przyszłości...
...dodaj go do schowka
wydawnictwo:
Wydawnictwo SGGW
rok wydania: 2022
wersja elektroniczna
stron: 127
format: PDF
EAN: 9788382371017
ISBN: 978-83-8237-101-7
Jeszcze nie oceniano tej pozycji.
Twoja ocena:
Oceń pozycję:
Pozycja sprzedawana tylko w wersji elektronicznej:
link
Spis treści
Fragmenty
Podobne
Systemy marketingowe produktów roślinnych - aspekty organizacyjne i instytucjonalne (część I)Perspektywy rozwoju systemów marketingowych produktów roślinnych (Część II)
ISBN: 978-83-7244-928-3 or
,
oprawa miękka
cena
30,00
zł
ZAPYTAJ O DOSTĘPNOŚĆ
Analiza rynku - wybrane zagadnienia na przykładzie rynku spożywczego
ISBN: 978-83-8237-034-8
,
stron: 126
,
oprawa miękka
cena
25,00
zł
do koszyka
Jakość usług gastronomicznych a ochrona konsumentów w Polsce
ISBN: 978-83-7583-467-3
cena
25,00
zł
do koszyka
Władysław Grabski jako socjolog wsi
ISBN: 83-7244-541-9
,
oprawa miękka
cena
30,00
zł
ZAPYTAJ O DOSTĘPNOŚĆ
ZAPYTAJ O DOSTĘPNOŚĆ
Ochrona konsumenta na rynku żywności
ISBN: 978-83-7583-049-1
,
stron: 148
,
oprawa miękka
cena
25,00
zł
ZAPYTAJ O DOSTĘPNOŚĆ
Uwarunkowania rozwoju rynku wołowiny w Polsce
ISBN: 978-83-8237-102-4
,
stron: 124
,
wersja elektroniczna
cena
25,00
zł
ZAPYTAJ O DOSTĘPNOŚĆ
Podstawy analizy statystycznej w badaniach rynku
ISBN: 978-83-7583-294-5
,
oprawa miękka
cena
25,00
zł
do koszyka
Konsument na rynku nowej żywnościWybrane uwarunkowania spożycia
ISBN: 978-83-7583-147-4
,
oprawa miękka
cena
30,00
zł
ZAPYTAJ O DOSTĘPNOŚĆ
Ekonomiczno-organizacyjne uwarunkowania towarowego rynku usług transportowych
ISBN: 978-83-7583-713-1
,
stron: 166
,
oprawa miękka
cena
25,00
zł
ZAPYTAJ O DOSTĘPNOŚĆ
Zachowania konsumentów na rynku usług gastronomicznych- aspekt marketingowy
ISBN: 978-83-7583-340-9
,
oprawa miękka
cena
25,00
zł
ZAPYTAJ O DOSTĘPNOŚĆ
NEWSLETTER
Aby otrzymywać informacje o nowościach i promocjach Wydawnictwa, wpisz się na listę:
>
JAK KUPOWAĆ
Jak złożyć zamówienie
Regulamin zakupów
Płatność i przesyłka
WYDAWNICTWO
SZKOŁY GŁÓWNEJ GOSPODARSTWA WIEJSKIEGO
W WARSZAWIE
ul. Nowoursynowska 161
02-787 Warszawa
(budynek nr 48 - Biblioteka Główna SGGW)
e-mail:
wydawnictwo@sggw.edu.pl
więcej »
opracowanie:
Prekursor