Wydawnictwo SGGW
PANEL KLIENTA
zaloguj się
znajdź
wyszukiwanie zaawansowane
Koszyk jest pusty, zapraszamy na zakupy w księgarni internetowej.
pzejdź do koszyka
Aby korzystać ze schowka,
musisz się zalogować.
pzejdź do schowka
INDEKS TYTUŁÓW
Pokaż tytuły na literę  
 
INDEKS AUTORÓW
Pokaż autorów na literę  
 
katalog do druku do pobrania

NAUKI O ŻYWIENIU

Sortuj według: tytułurosnąco, ceny
Wyniki 21 - 26 spośród 26
Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia roślinnego

Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia roślinnegopropozycja

ISBN: 978-83-7583-576-2
,
stron: 348
,
oprawa miękka
cena 40,00 zł
do koszyka
Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia zwierzęcego i podstaw gastronomii
cena 35,00 zł
do koszyka
WYPOSAŻENIE TECHNOLOGICZNE W GASTRONOMII

WYPOSAŻENIE TECHNOLOGICZNE W GASTRONOMIIpropozycja

ISBN: 978-83-8237-117-8
,
stron: 234
,
oprawa miękka
cena 49,00 zł
do koszyka
Zarys bioenergetyki człowieka. Organizm w ontogenezie T. II
cena 15,00 zł
do koszyka
Zastosowanie wybranych drobnoustrojów w biotechnologii żywności
cena 40,00 zł
do koszyka
Żywność pochodzenia zwierzęcego - wybrane zagadnienia z przetwórstwa i oceny jakościowej
cena 35,00 zł
do koszyka
NEWSLETTER
Aby otrzymywać informacje o nowościach i promocjach Wydawnictwa, wpisz się na listę:
>
WYDAWNICTWO
SZKOŁY GŁÓWNEJ GOSPODARSTWA WIEJSKIEGO
W WARSZAWIE

ul. Nowoursynowska 161
02-787 Warszawa
(budynek nr 48 - Biblioteka Główna SGGW)

e-mail: wydawnictwo@sggw.edu.pl

więcej »
opracowanie: Prekursor