PANEL KLIENTA
utwórz nowe konto
zaloguj się
aktualności
o Wydawnictwie
Kodeks etyki wydawniczej
Co robimy?
RODO
punkty sprzedaży
dla Autorów
czasopisma
kontakt
strona główna SGGW
znajdź
wyszukiwanie zaawansowane
Koszyk jest pusty, zapraszamy na zakupy w księgarni internetowej.
pzejdź do koszyka
Aby korzystać ze schowka,
musisz się
zalogować
.
pzejdź do schowka
ARCHITEKTURA KRAJOBRAZU I INŻYNIERIA ŚRODOWISKA
NAUKI BIOLOGICZNE
NAUKI CHEMICZNE
NAUKI EKONOMICZNE
NAUKI FIZYCZNE
NAUKI HUMANISTYCZNE
NAUKI LEŚNE
NAUKI MATEMATYCZNE
NAUKI O ŻYWIENIU
NAUKI ROLNICZE
NAUKI TECHNICZNE
NAUKI WETERYNARYJNE
OGÓLNE
INDEKS
TYTUŁÓW
Pokaż tytuły na literę
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
INDEKS
AUTORÓW
Pokaż autorów na literę
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
katalog do druku do pobrania
NAUKI O ŻYWIENIU
Sortuj według:
tytułu
,
ceny
Wyniki 11 - 20 spośród 26
NASIONOZNAWSTWO ROŚLIN WARZYWNYCH Przewodnik do ćwiczeń
ISBN: 978-83-8237-115-4
,
stron: 108
,
oprawa miękka
cena
25,00
zł
do koszyka
Podstawy biooceny żywności
oprawa miękka
cena
15,00
zł
do koszyka
Podstawy nauki o żywieniu człowieka. Przewodnik do ćwiczeń
ISBN: 83-7244-676-8
,
stron: 260
,
oprawa miękka
cena
28,00
zł
ZAPYTAJ O DOSTĘPNOŚĆ
Praktikum z enzymologii
ISBN: 978-83-7583-501-4
,
stron: 78
,
oprawa miękka
cena
15,00
zł
do koszyka
Probiotyki żywność probiotyczna a mikrobiom człowieka
Zielińska Dorota
(red.)
ISBN: 978-83-8237-246-5
,
stron: 256
,
oprawa miękka
cena
30,00
zł
do koszyka
Psychologia żywienia. Podręcznik akademicki
Świątkowska Monika
ISBN: 978-83-8237-199-4
,
stron: 246
,
oprawa miękka
cena
40,00
zł
ZAPYTAJ O DOSTĘPNOŚĆ
Słownik terminologiczny biotechnologii żywności i rolnictwa
ISBN: 978-83-7583-230-3
,
oprawa miękka
cena
40,00
zł
do koszyka
Tendencje rozwojowe popytu i podaży żywności w Polsce
ISBN: 978-83-7583-491-8
,
stron: 186
,
oprawa miękka
cena
30,00
zł
do koszyka
Wybrane zagadnienia obliczeniowe inżynierii żywności wyd. II
ISBN: 978-83-8237-069-0
,
stron: 496
,
oprawa miękka
cena
50,00
zł
do koszyka
Wybrane zagadnienia z analizy żywności
ISBN: 978-83-7583-163-4
,
stron: 252
,
oprawa miękka
cena
35,00
zł
do koszyka
«
1
2
3
»
NEWSLETTER
Aby otrzymywać informacje o nowościach i promocjach Wydawnictwa, wpisz się na listę:
>
JAK KUPOWAĆ
Jak złożyć zamówienie
Regulamin zakupów
Płatność i przesyłka
WYDAWNICTWO
SZKOŁY GŁÓWNEJ GOSPODARSTWA WIEJSKIEGO
W WARSZAWIE
ul. Nowoursynowska 161
02-787 Warszawa
(budynek nr 48 - Biblioteka Główna SGGW)
e-mail:
wydawnictwo@sggw.edu.pl
więcej »
opracowanie:
Prekursor