PANEL KLIENTA
utwórz nowe konto
zaloguj się
aktualności
o Wydawnictwie
Kodeks etyki wydawniczej
Co robimy?
RODO
punkty sprzedaży
dla Autorów
czasopisma
kontakt
strona główna SGGW
znajdź
wyszukiwanie zaawansowane
Koszyk jest pusty, zapraszamy na zakupy w księgarni internetowej.
pzejdź do koszyka
Aby korzystać ze schowka,
musisz się
zalogować
.
pzejdź do schowka
ARCHITEKTURA KRAJOBRAZU I INŻYNIERIA ŚRODOWISKA
NAUKI BIOLOGICZNE
NAUKI CHEMICZNE
NAUKI EKONOMICZNE
NAUKI FIZYCZNE
NAUKI HUMANISTYCZNE
NAUKI LEŚNE
NAUKI MATEMATYCZNE
NAUKI O ŻYWIENIU
NAUKI ROLNICZE
NAUKI TECHNICZNE
NAUKI WETERYNARYJNE
OGÓLNE
INDEKS
TYTUŁÓW
Pokaż tytuły na literę
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
INDEKS
AUTORÓW
Pokaż autorów na literę
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
katalog do druku do pobrania
NAUKI BIOLOGICZNE
Sortuj według:
tytułu
,
ceny
Wyniki 1 - 10 spośród 12
Etyczne wyzwania relacji studentów medycyny z przemysłem farmaceutycznym
ISBN: 978-83-7583-652-3
,
stron: 318
,
oprawa miękka
cena
35,00
zł
do koszyka
Glutamate as a neural factor for stressoric disorders
ISBN: 978-83-7583-941-8
,
stron: 124
,
oprawa miękka
cena
25,00
zł
do koszyka
GMO w świetle najnowszych badań
ISBN: 978-83-7583-373-7
,
oprawa miękka
cena
35,00
zł
do koszyka
Praktikum z enzymologii
ISBN: 978-83-7583-501-4
,
stron: 78
,
oprawa miękka
cena
15,00
zł
do koszyka
Probiotyki żywność probiotyczna a mikrobiom człowieka
Zielińska Dorota
(red.)
ISBN: 978-83-8237-246-5
,
stron: 256
,
oprawa miękka
cena
30,00
zł
do koszyka
Przewodnik do ćwiczeń z biochemii, wyd. III
ISBN: 978-83-7583-792-6
,
stron: 176
,
oprawa miękka
cena
35,00
zł
do koszyka
Słownik terminologiczny biotechnologii żywności i rolnictwa
ISBN: 978-83-7583-230-3
,
oprawa miękka
cena
40,00
zł
do koszyka
Wybrane zagadnienia z podstaw mikrobiologii i fizjologii bakterii
ISBN: 978-83-7583-921-0
,
stron: 82
,
oprawa miękka
cena
18,00
zł
do koszyka
Zasady identyfikacji i klasyfikacji wirusów roślin
ISBN: 83-7274-064-X
,
stron: 120
,
oprawa miękka
cena
25,00
zł
do koszyka
Zastosowanie wybranych drobnoustrojów w biotechnologii żywności
ISBN: 978-83-7583-420-8
,
oprawa miękka
cena
40,00
zł
do koszyka
1
2
»
NEWSLETTER
Aby otrzymywać informacje o nowościach i promocjach Wydawnictwa, wpisz się na listę:
>
JAK KUPOWAĆ
Jak złożyć zamówienie
Regulamin zakupów
Płatność i przesyłka
WYDAWNICTWO
SZKOŁY GŁÓWNEJ GOSPODARSTWA WIEJSKIEGO
W WARSZAWIE
ul. Nowoursynowska 161
02-787 Warszawa
(budynek nr 48 - Biblioteka Główna SGGW)
e-mail:
wydawnictwo@sggw.edu.pl
więcej »
opracowanie:
Prekursor